PERSONERNE BAG

 

PERSONERNE BAG

Kim-Tange4

KIM TANGE

KIM TANGE

KIM TANGE

STIFTER & PARTNER

STIFTER & PARTNER

Artboard 1

Kim har siden 1988 arbejdet med kompetenceudvikling i private og offentlige organisationer, i samarbejde med mange forskellige interessenter.

Kim har været leder ved flere forskellige offentlige uddannelsesinstitutioner og private konsulentervirksomheder, og kender indgående de mange muligheder der er for sikre statsanerkendte kompetencer, når der gælder efteruddannelse/kompetenceudvikling.

Kim har selv mange års erfaring med undervisning, planlægning og administration når det gælder offentlig anerkendt kompetenceudvikling - kurser og uddannelser på forskellige niveauer. Og har gennemført mange hundrede akkrediterede kompetenceudviklingsforløb fra 1 til 5.000 deltagere.

Til daglig arbejder Kim med rådgivning omkring kompetenceudvikling, rådgivning af direktioner og bestyrelser om forretningsmodeller/udvikling samt bestyrelsesarbejde.

jais4

JAIS SØRENSEN

JAIS SØRENSEN

STIFTER & PARTNER

STIFTER & PARTNER

Artboard 1

Jais Sørensen har igennem de sidste 15 år arbejdet med kompetenceudvikling og uddannelsesplanlægning sammen med mange forskellige organisationer og interessenter.

Jais har i denne periode udarbejdet flere hundrede kompetencegivende forløb i samarbejde med akkrediterede uddannelsesinstitutioner.

Denne erfaring og ekspertise bringes flittigt i spil i det daglige samarbejde med virksomheder, konsulenter og statsanerkendte uddannelsesinstitutioner.

Jais har stor erfaring med undervisning og rammerne for træningsforløb, og har derfor stor erfaring og indblik i hvad der skal til for at sikre et succesfuldt uddannelses- og kompetenceudviklingsforløb for både organisationer og deltagerne.

Til daglig arbejder Jais med kompetenceafklaring af medarbejdere, tilrettelæggelse og akkreditering af træningsforløb, samt håndtering af de administrative processer og godkendelser.

SAMARBEJDSPARTNERE

SAMARBEJDSPARTNERE

falck_logo2
pwt_logo
leman_logo
bowl_fun
effektivt_landbrug-1
also2-1
northmedia_logo
gls
jyskfyn_logo2
bener-1
danloft-1
nordjydske2-1
dlg_logo2
telia_logo-1
land_fritid_logo-1
aab_logo-2
xl_logo
b_logo-1
sif-1
ja-micro
dmgaard-jensen-1
skoringen-1
ll
m

LEAD ACADEMY ApS ∣ LINNÈSGADE 25, 1. sal ∣ 1361 KØBENHAVN K ∣ 32 20 01 11 ∣ INFO@LEADA.DK